Tag: Hantu Genting Highland

Keluar Bilik, Dengar Ada Bunyi Tapak Kaki Ikut. Bila Toleh Belakang Alangkah TERKEJUTNYA Bila….

Keluar Bilik, Dengar Ada Bunyi Tapak Kaki Ikut. Bila Toleh Belakang Alangkah TERKEJUTNYA Bila….

| May 10, 2017 | 0 Comments

Keluar Bilik, Dengar Ada Bunyi Tapak Kaki Ikut. Bila Toleh Belakang Alangkah TERKEJUTNYA Bila…. | Nama aku Ana. Aku kerja di Genting Highlands dan tinggal di bilik asrama yang disediakan. Time tu aku ada bf. Bf aku ni keje shift. Dia seorg waiter kat Resort Cafe. Since dia keje shift, susah sgt la kami ni […]

Continue Reading

Pukul 12 Malam Tgh Layan Movie Tiba2 Dgr Housemate Masak. Bila Ke Dapur Alangkah Terkejutnya…

Pukul 12 Malam Tgh Layan Movie Tiba2 Dgr Housemate Masak. Bila Ke Dapur Alangkah Terkejutnya…

| April 15, 2017 | 1 Comment

Pukul 12 Malam Tgh Layan Movie Tiba2 Dgr Housemate Masak. Bila Ke Dapur Alangkah Terkejutnya… | Kat GH ada byk quaters. Ada quaters perempuan sahaja, lelaki sahaja dan campur. Yg campur quaters lelaki dan married. Even staff tu married, dorg x boleh bwk anak tinggal sama. Sekali sekala je itupun time cuti sekolah. Sekadar Gambar […]

Continue Reading