Jom Melancong! dot com

Peluang Melancong Termurah

Harga dalam MYR

Hotel No. of Pax Twin/Triple Sharing Single Supplement Child with Bed Child W/Out Bed
4 Star 2-5 Pax 1025 455 920 815
4 Star 6-9 Pax 745 455 665 590
4 Star 10-15 Pax 510 220 460 405
Hotel Used : 4 star Long Ding Hua Hotel or Similar
Children Policy : (2-11 years old)

Itinerary:

Hari 1 : Kuala Lumpur – (D)

Setibanya di Lapangan Terbang Beijing pada tengah hari, peserta akan disambut oleh wakil kami dan terus berangkat ke hotel. Check in hotel untuk berehat. Selepas makan malam di hotel, peserta akan disaksikan dengan .

Hari 2 : Beijing (B/L/D)

Setelah sarapan pagi di hotel, melawat Tian An yang mana merupakan bandar terbesar di dunia, sempadan Balai Agung Rakyat dan Makam ketua Mao. Kemudian melawat ke Kota Larangan, istana empayar, yang mana merupakan rumah bagi maharaja yang berusia lebih dari 500 tahun. Pada sebelah tengahari pula anda dibawa ke Masjid Niujie iaitu yang berusia lebih dari 1000 tahun. Bersolat Zohor dan Asar di masjid tersebut. Seterusnya, anda akan dibawa untuk massage kaki di Center juga dikenali sebagai Herbal . Selain itu, menikmati upacara minum teh di Tea House. Makan malam di Muslim Restaurant.

Hari 3 : Beijing (B/L/D)

Selepas sarapan pagi di hotel, hari ini merupakan aktiviti kemuncak bagi lawatan ini iaitu mendaki . Dibina pada masa Perang Negara (475-221BC) sebagai pertahanan terhadap penceroboh atau musuh dari utara, tembok yang kita lihat sekarang ini adalah peninggalan daripada Dinasti . Makan tengah hari di local Muslim restaurant berhampiran Tembok Besar China. Seterusnya membeli belah di kedai Jade & . Selepas itu, melawat Burning Cream Centre. Pada sebelah petang, anda akan meluangkan masa di pusat beli belah Wang Fu Jing dan Night Food Market di mana anda akan melihat koleksi snack Halal.

Hari 4 : Beijing (B/L/D)

Selepas sarapan pagi di hotel, lawatan bermula di Istana Summer (). Tempat ini merupakan taman empayar terbesar di China dan dibina pada zaman Maharaja Qianlong Qing pada tahun 1751 dan terbakar pada tahun 1860 angkara askar Perancis dan British. Selepas itu diambil alih oleh Permaisuri Cixi sebagai tempat untuk bersuka ria. Selepas makan tengah hari, melawat salah satu masjid terkenal di bandar ini. Dibina oleh Dinasti Ming iaitu masjid Nan Dou Ya, yang terkenal dengan keunikan unsur China dan peninggalan sejarah berusia ratusan tahun. Selepas makan tengah hari, singgah sebentar ke Silk Store di mana terdapat produk sutera yang cantik dipamerkan. Membeli belah di Fresh Water Pearl Center (tempat terdapat produk berasaskan mutiara). Pada waktu rehat, anda boleh meluangkan masa untuk melawat bazaar Tianyaa Hongqiao Market and Yashow Market dan pulang ke hotel selepas makan malam.

Hari 5 : Beijing – Tianjin (B/L/D)

Selepas sarapan pagi di hotel, membeli belah di Silk Store terkenal. di mana anda akan dapat melihat produk sutera yang sangat cantik. Selepas itu, bertolak ke Tianjin (1.5 jam). Tianjin merupakan bandar yang terletak 130 KM daripada tenggara Beijing yang mana menjadi pintu masuk bagi Bohai Sea iaitu pelabuhan Heavenly Capital. Orang mula menetap di Tianjin pada era Dinasti Song (960-1279A.D). Pada abad ke-15, Tianjin telah menjadi sebuah bandar yang ditutupi dengan dinding. Selepas makin membangun, bandar ini menjadi pusat kilang dan pengeluaran barang komersil terkemuka di China. Selepas itu, melawat masjid terkenal di Tianjin (Great Mosque of Tianjin). Selain itu juga, melawat Food Street dan Culture Street, yang telah dibina pada era Dinasti Ming lagi.

Hari 6 : Beijing – Kuala Lumpur (B/L)

Selepas sarapan pagi, singgah di Olympic Stadium (Bird’s Nest and Water Cube) untuk mengambil gambar sebagai kenang-kenangan. Selepas itu, melawat Olympic Sponsor Jewelry City. Sebelum berangkat ke lapangan terbang untuk penerbangan pada tengah hari, singgah sebentar membeli belah di Sunny Gold Street (salah satu pasar terkenal di Beijing). Berangkat ke lapangan terbang selepas makan tengah akhir. Acara selesai

Note :

 • Harga boleh berubah tanpa notis terlebih dahulu.
 • Semua kategori hotel yang diberikan di atas berdasarkan pada standard tempahan
 • Tempahan berdasarkan pada kekosongan bilik
 • Kadar diatas tidak sah untuk Kakitangan Airlines, non muslim dan kumpulan-kumpulan pelajar
 • Program perjalanan boleh diubah oleh pemandu pelancongan bergantung pada keadaan semasa
 • Lokasi lawatan tetap tidak berubah.

Pakej Termasuk:

 • 5 malam penginapan di hotel yang ditempah atau setaraf
 • Visa
 • Makanan Halal di restoran tempatan
 • Satu botol air mineral setiap orang/setiap hari
 • Pengangkutan berhawa dingin
 • Bayaran masuk ke setiap tempat yang dilawati seperti yang dinyatakan
 • Tour ditemani dengan Pemandu pelancong yang berkebolehan dalam bahasa Melayu dan Inggeris
 • Tipping

Pakej Tidak Termasuk:

 • Tiket Penerbangan
 • Lawatan Tambahan
 • Insuran perjalanan (disyorkan)
 • Semua perbelanjaan Peribadi & di hotel (Mini bar, perkhidmatan bilik, laundry, telefon dll).

Related Posts :

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

homemade chocolate door gift