Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Masih Ingat Budak Home Alone Ni. Apa Jd Kepada Dia Selepas 25 Tahun Amat MENGEJUTKAN !!!

| May 21, 2017 | 0 Comments

Masih Ingat Budak Home Alone Ni. Apa Jd Kepada Dia Selepas 25 Tahun Amat MENGEJUTKAN !!! | Bila tanya siapa Macaulay Culkin, tak ramai dari kita yang mengenali. Tapi kalau tanya budak Home Alone, 99% rakyat Malaysia akan kenal insyaAllah terutama dari generasi gen Y dan ke bawah.

Lakonannya yang hebat ditambah dengan mukanya yang sangat comel terpahat dalam buah fikiran kita kan. Budak tu jadi jutawan Hollywood pada usia yang sangat muda dan menerima banyak tawaran berlakon. Tapi disangka panas berpanjangan tetapi hujan di tengah hari. Selepas dia berlakon dalam filem Ritchie Rich, dia tiba-tiba hilang terus dari dunia Hollywood.

Perkara ini amat pelik dalam industri perfileman Hollywood. Selalunya hilang perlahan-lahan tetapi kali ni HILANG KETIKA DI PUNCAK POPULARITI. 10 tahun juga dia menghilang sebelum wartawan akhirnya temui beliau dalam keadaan yang sangat daif. Kurus kering dan seperti ada masalah mental atau dadah. Berita ni telah memberi kesedihan kepada ramai peminat beliau.

Adakah ini kejutan yang dijanjikan. Tidak. Kerana selepas kemunculan beliau selepas 10 tahun itu, dia kembali menghilang. Aiiii macam biskut Chipsmore pulak. Kemunculan sekali beliau menyaksikan yang dia telah pun jadi seorang penyanyi. Dari pelakon jadi penyanyi. Dan setahun kemudian dia telah menubuhkan kumpulan bandnya sendiri.

Dan namanya amat lucu sekali. Band Pizza Underground. Lagu dan lirik semua tentang pizza. Siap masa buat persembahan mereka akan bagi pizza percuma. Hahaha… Anyway, kalau nak baca dan tengok gambar-gambar beliau boleh baca lagi di bawah ni.Sumber: Diply

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *