Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Slps 70 Tahun, Saintis Akhirnya Jumpa Makmal RAHSIA Nazi. Apa Yg Ditemui Amat MENGEJUTKAN !!!

| May 16, 2017 | 0 Comments

Slps 70 Tahun, Saintis Akhirnya Jumpa Makmal RAHSIA Nazi. Apa Yg Ditemui Amat MENGEJUTKAN !!! | Sekumpulan saintis Rusia telah berjaya menemui sebuah markas atau lebih dikenali sebagai makmal rahsia milik tentera Nazi di sebuah pulau yang berada 600 mil dari Kutub Utara, iaitu Pulau Alexandra.


Sekadar Gambar Hiasan.

Para penyelidik menemui objek yang dikenal pasti sekitar 500 buah & dokumen-dokumen penting milik pasukan Nazi.

Mereka juga menemui bekas peluru berpandu & beberapa butir peluru yang digunakan pada zaman Perang Dunia Kedua.

Mengikut catatan para penyelidik, markas ini dbina oleh pihak Nazi pada tahun 1942 setahun selepas pasukan Nazi mengalahkan pasukan Soviet Union & sebelum berlaku Perang Dunia Kedua.

Pulau ini sangat penting bagi kedua belah pihak ( Nazi & Soviet Union ) kerana tempatnya yang strategik untuk memberikan laporan cuaca – Menurut Daily Mail.

Markas ini dipanggil dengan nama ‘Schatzgraber’ atau ‘Treasure Hunter’.

Pendapat lain mengatakan, nama ini diberikan kerana pasukan Nazi membina markas ini bukannya semata-mata mahu mengukuhkan strategi tetapi juga ingin mencari harta karun atau benda-benda yang misteri yang tertanam di pulau ini (kemungkinan harta peninggalan bangsa Nisnas).

Para penyelidik mengatakan bahawasanya, markas ini ditinggalkan atau dikosongkan oleh pasukan Nazi selepas beberapa orang tentera Nazi & ilmuwan mereka mati diserang penyakit misteri setelah memakan daging beruang Kutub.

Mereka juga mengatakan, pihak musuh sengaja meracuni kesemua beruang Kutub yang berada di sekitar pulau itu untuk membunuh tentera di pihak Nazi, kerana mereka tahu bekalan makanan pasukan Nazi yang berada di markas itu hanya bergantung pada daging beruang Kutub.

Setelah itu, para tentera Nazi yang masih terselamat dibekalkan dengan bekalan makanan yang dijatuhkan melalui pesawat perang mereka.

Akhirnya pada tahun 1944, virus penyakit ini merebak sehingga menyebabkan pasukan Nazi terpaksa menghantar beberapa buah German U-Boat ke pulau ini untuk menyelamatkan pasukannya yang masih terselamat & markas ini pun ditinggalkan.

Markas ini masih kosong setelah pengunduran pasukan Nazi dari pulau ini & pasukan Soviet Union yang pada mulanya berniat ingin merebut pulau ini, akhirnya terpaksa membatalkannya.Kredit Jiji Azizan from The Patriots

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *