Jom Melancong! dot com

Peluang Melancong Termurah

Bali 4 Hari 3 Malam @ RM850

Posted by admin March - 14 - 2010 - Sunday

Hari Pertama – Ketibaan

Dengan penerbangan ke Airport Bali,Denpasar. Setibanya di airport, pemandu pelancong kami akan menyambut ketibaan para pelancong dan membawa ke hotel,tempat penginapan.

Hari Kedua – Denpasar – Barong – Kintamani

Selepas bersarapan di hotel, para pelancong di bawa melihat keindahan Bali bermula dengan pertunjukan tarian dari Barong & Kris di Batu Bulan. Tarian ini mengisahkan tentang pergaduhan yang tidak berpenghujung antara semangat jahat dan baik. Perjalanan di teruskan dengan ke Kampung Celuk untuk melihat hasil tangan emas dan silver. Seterusnya akan ke Kampung MAS untuk melihat ukiran kayu dan ke Ubun untuk seni dan lukisan.

Kemudian, para pelancong di bawa menikmati keindahan dari gunung Kintamani, melihat keindahan tasik dan gunung Batur. Makanan tengahari akan disediakan di restauranvdi kawasan Kintamani sambil para pelancong menikmati keindahan alam. Perhentian seterusnya adalah di Gao Gajah iaitu tempat gua gajah dan Pura Tirta Empul ~ Tampaksiring Holy Spring Temple iaitu tempat mandi dan tempat di mana orang ramai menunjukan penghormatan kepada Dewa Ganesha.

(sarapan, makan tengahari dan makan malam di sediakan)

Hari Ketiga – Denpasar – Bedugul – Tanah Lot

Hari-ketiga akan di tumpukan sepenuhnya di Bedugul dan Tanah Lot di sebelah utara Bali. Para pelancong kemudiannya , akan di bawa di sekitar tempat bersejarah di Mengwi Royal Family’s ~ Taman Ayun Temple. Menuju ke kebun botanical Bedugul, terdapat sebauh pasar tradisi yang menjual sayuran dan buah-buahan, di mana para pelnacong juga dapat menikmati keindahan dari sudut Tasik Beratan. Makan tengahari akan disediakan di kawasan Bedugul.

Setelah makan tengahari, rombongan akan di teruskan dengan melawati tempat sembahyang yang di perbuat daripada kayu di atas laut, di Tanah Lot. Tempat sembahyang ini merupakan symbol perjumpaan natural and cosmic elements. anda akan dapat menikmati pemandangan yang mungkin tidak dapat di lupakan lebih-lebih lagi sekiranya cuaca adalah baik.

(sarapan, makan tengahari dan makan malam di sediakan)

Hari Keempat – Denpasar – Airport Bandung

Sarapan di hotel. Aktiviti bebas sehingga para pelancong di bawa ke airport.

(sarapan disediakan)

Related Posts :

No tags for this post.

44 Responses to “Bali 4 Hari 3 Malam @ RM850”

  1. FAIZUL IMRAN says:

    Mohon hantar sebut harga bagi 40 orang untuk bulan Jun 2010 dan Julai 2010. TQ

  2. admin says:

    Salam,

    Saya dah hantar quotation ke email saudara. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih.

  3. eira says:

    nie sume pakej pegi bramai2x kew?klaOw nak hOneymoon cmner plak?

  4. eira says:

    erm..nk tnye pakej rm850 nie t’masuk pnerbangan pergi balik erk??b’minat cgt nak g honeymoon..sO 2 owg harga rm1700?

  5. admin says:

    Salam Pn. Eira

    Pakej kami termasuk dengan pakej penerbangan tapi perlu ditempah 3 bulan awal untuk memastikan mendapat tiket penerbangan yang murah. Ya, untuk 2 orang RM 1700.

  6. admin says:

    Salam Pn Eira,

    Untuk pakej yang menggunakan bas, kami menydiakan untuk berkumpulan, tetapi untuk pakej yang menggunakan penerbangan kami menyediakan pakej minimum untuk 2 orang.

  7. jake says:

    Kalau 2 org ja tidak boleh ker ni(saya dgn adik 11tahun)?nak kepastian sebab klu 2 org tidak boleh mana tau boleh join dgn group yg tidak cukup org..thanks

  8. admin says:

    Salam Jake,

    2 orang boleh je.. Yang memerlukan kumpulan untuk pakej-pakej dalam malaysia kecuali sabah. Jika berminat boleh lah buat tempahan tetapi perlulah 3 bulan awal

  9. YANTI says:

    saya ingin minta quation pergi bali 4 hari 3 malam untuk 10 orang peserta

  10. admin says:

    Salam,

    Saya dah hantar quotation di email saudari. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih.

  11. nasiha says:

    mmg kena tempah 3 bln awal ke?

  12. johari says:

    sila rujuk email anada
    TERIMA KASIH

  13. johari says:

    terima kasih menghubungi kami

    sebarang jawapan sila cek email anda

    Tq

  14. rohana rahmat says:

    akak nak tanya…akak nak ke bali 21-24 januari 2011. 4 dewasa 2 kanak-kanak umur 11 dan 2 1/2 tahun. tiket dah ada. kalau package brapa ringgit.

  15. johari says:

    TQ SILA CEK EMAIL PN

  16. ikram says:

    salam . sy berminat nk pegi . so rm850 ni trmasuk package penerbangan , bas , makan dan hotel skali ke ? sy seorang . kalau ade group2 lain yg kosong tu bole la sy join skali .

  17. johari says:

    terima kasih kerana menghubungi kami

    sila beri tarikh percutian anda

  18. saiful says:

    brp harga untuk pakej 4 hari 3 mlm ke bali untuk 10 org?…

  19. johari says:

    sila berikan tarikh percutian

    tq

  20. wani says:

    tarihk tempahan : 15 feb-18 feb…bole ker sy wat tempahan pd ms tdekat??tq

  21. johari says:

    Terima Kasih Hubungi Kami

    Maaf harga pakej tersebut telah berubah

  22. ilham says:

    untuk pakej serupa dgn yg diatas, utk 28-31hb mei 2011 cmne?
    utk 2 org..
    tq

  23. Fazli Osman says:

    terikh tempahan : 31/1/2011 to 5/2/2011.. boleh sy dptkan detail utk tempahan ini..

    Thanks..

  24. johari says:

    boleh bagi details percutian anda

  25. johari says:

    Ada tetapi rate bln 111 belum ada lagi

  26. irma says:

    nk tye,sy dh ade tiket flight pd 13 julai 2011 jam 6.30 pm and balik 16 julai 2011 jam 8.30 pg…boleh bg harge…nak pegi honeymoon…

  27. johari says:

    ye tapi boleh saya dptkan details percutian anda..

  28. airis says:

    nak pergi disember 2011…nak tanya pakej honeymoon…boleh antar quotation tak

  29. johari says:

    HARGA BULAN 12 BELUM KELUAR LAGI

  30. Mas says:

    Boleh tak bagi quatation utk 10 org dewesa, 1 kanak-kanak dan 2 org bayi utk bln november 2011 dari sabah. Tq ya…

  31. johari says:

    harga bulan 11 belum keluar lagi

  32. babygirl says:

    pakej utk honeymoon sme ke…??kl bln jun 2011, blh bg harga….

  33. johari says:

    harga pakej akan berubah mengikut keadaan semasa

  34. johari says:

    sila check email pn

  35. johari says:

    terima kasih hubungi kami

    sila berikan details percutian

  36. johari says:

    sila berikan details percutian

  37. johari says:

    cek email

  38. johari says:

    HARGA BULAN JUN BELUM KELUAR LAGI

  39. johari says:

    check email

  40. johari says:

    kami hanya menyediakan harga ground sahaja

  41. Nurasyikin says:

    Adakah pakej ini termasuk dengan tiket penerbangan pergi dan balik?

  42. johari says:

    harga ground sahaja

  43. johari says:

    lihat email

  44. johari says:

    price witout flight tix

Leave a Reply

homemade chocolate door gift

Fatal error: Call to undefined method Akismet::isSpam() in /home/crexieco/public_html/jommelancong.com/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2560