Jom Melancong! dot com

Peluang Melancong Termurah

Pulau Tioman 3 Hari 2 Malam @ RM 350

Posted by admin March - 13 - 2010 - Saturday
Hari Pertama
Berlepas  dari Mersing ke Tioman menggunakan Feri Ekspress Berhawa Dingin (1 jam 45 minit)
Check in
Membeli belas di  Bebas cukai
Aktiviti bebas
Makan Malam
Hari Kedua
Sarapan
Berlepas ke Pulau Rengis( snorkelling)
Makan tengahari
Taman Marin (snorkelling)
Makan malam
Hari Ketiga
Sarapan
Aktiviti Bebas
Bertolak ke Mersing
Hotel:
Resort/ Resort Nature/ Salang Indah/ / resort/ Genting bayu Chalet
Pakej termasuk
Bas dari Kuala Lumput ke Mersing
Tempat tinggal untuk 2 malam ( 1 Bilik 4 orang)
Feri laju berhawa dingin (Mersing – Tioman – Mersing)
Trip untuk Snorkelling di Pulau Ringgis dan Taman Marin

Related Posts :

Tags: , , , , , , , ,

52 Responses to “Pulau Tioman 3 Hari 2 Malam @ RM 350”

  1. ifa says:

    berapa harga pakej jika tidak termasuk pengangkutan dari kl. harga pakej utk tarikh bila?.

  2. hanafi says:

    hai..
    saya ingin tahu pakej yang ada untuk berkumpulan.
    berapa pakej harga yang ada..

    thanks.

  3. admin says:

    Salam En. Hanafi,

    Pakej kami ni untuk berkumpulan. Kami tidak ada diskaun yang specific untuk kumpulan, cuma kami ade menyediakan tshirt (jika di minta) dan anda boleh mendapat 1 pakej percuma bergantung kepada destinasi dan jumlah ahli rombongan.

    Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, bolehlah berhubung dengan pihak kami.

    Sekian, terima kasih.

  4. admin says:

    Salam Cik Ifa…

    Pakej yang kami tawarkan ini adalah flexible di mana ia mengikut kesesuaian masa saudari tapi hendaklah 3 bulan awal untuk pakej luar negara dan Sabah serta sebulan awal untuk pakej dalam Malaysia. Bagi pakej dalam Malaysia rombongan mestilah melebihi 27 orang manakala bagi pakej ke luar negara sekurang-kurangnya 6 orang di perlukan.
    Sekiranya cik Ifa tidak mahu pengangkutan dari kl, rombongan cik Ifa mestilah melebihi 27 orang supaya pihak kami dapat menyediakan pengangkutan untuk ke Tioman. Berkaitan harga pakej, mungkin terdapat sedikit perubahan dari harga asal.

    Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, bolehlah berhubung dengan pihak kami.

    Sekian, terima kasih.

  5. Syuhaida says:

    Jika ini my requirement, berapa harga pakej?

    1) Ferry return
    2) Chalet 4 orang (satu bilik) di Kg. Juara
    3) Termasuk makan minum + BBQ
    4) Snorkel sebagaimana pakej yang tersedia

  6. admin says:

    Salam Cik Syuhaida,

    Pakej kami sudah termasuk bas pergi dan balik, ferri pergi dan balik, tempat tinggal di salah satu hotel tersebut:

    Paya Beach Resort/ Saland Beach Resort Nature/ Salang Indah/ Tioman Paya Resort/ Dumba Beach resort/ Genting bayu Chalet

    Boleh saya tahu En Fami ingin pergi berapa orang. Pakej kami ini untuk pakej berkumpulan..

  7. ROZIE says:

    hai ..kami dari pulau pinang ingin tahu pakej yg disediakan untuk 10 org…berapa harga pakej tersebut untuk 3 hari dua malam…

  8. Wan says:

    Salam

    saya sedang mencari pakej percutian ke pulau tioman utk 2 org dn sy beminat utk tinggal di salang beach, bole sy tau berapa harga yg dikenakan sekiranye sy cuma berdua dan ape yg termasuk dlm pakej tersebut serta bagaimana utk mhubungi saudara. Tq

  9. admin says:

    Salam En. Wan,

    Kami menyediakan pakej untuk berkumpulan. Kami tidak menyediakan pakej untuk kurang dari 27 orang. Jika ada juga yg ingin pergi seramai 2 atau 3 orang kami akan campur kan mereka dengan group yang nak pergi tetapi kekurangan ahli. Setakat ini belum ada kumpulan yang memerlukan orang tambahan. Jika ada saya akan inform En. Wan. En Wan boleh hubungi saya di no telefon tertera ni web ini.

    Sekian. Terima kasih

  10. admin says:

    Salam,

    Harga pakej ke Pulau Tioman adalah seperti tertera di web iaitu RM 350. Untuk pengetahuan, pakej yang kami tawarkan memerlukan peserta rombongan yang ramai di mana sekurang-kurangnya 30 orang diperlukan. Ini adalah bertujuan untuk tempahan bas. Boleh saya tahu, bila Cik Rozie hendak ke sana? Pihak kami akan usahakan sekiranya terdapat rombongan yang ingin ke Tioman jatuh pada hari yang sama dengan Cik Rozie.

    Sekian, terima kasih.

  11. azhar says:

    kalau saya nk buat pada tarikh 5/6
    ada kosong lagi tak rasenyer?

  12. eira says:

    sy nak pakej honeymoon tOk 2 owg..adew x??4 ari 3 mlm..tlOng reply yew..klaOw adew nak pegi ujung blan 11..

  13. arrie says:

    hai.. saya ingin membuat percutian berkumpulan seramai 30 orang..
    pengankutan ke mersing sendiri..
    tolong emailkan sy harga percutian ke pulau tioman dr mersing ke pulau tioman.. pergi dan balik beserta makan..

  14. admin says:

    Salam En. Azhar,

    Boleh saya tahu En. Azhar nak pergi berapa orang?

  15. admin says:

    Salam Pn Eira,

    Sekarang ni kami hanyabmenyediakan pakej berkumpulan untuk pakej – pakej didalam negara kecuali Sabah.

  16. admin says:

    Salam Encik Arrie,

    Saya ada hantar quotation di email. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih.

  17. Michelle says:

    Salam Encik Arrie,

    Saya ada hantar quotation di email. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih.

  18. admin says:

    Hye Michelle,

    Boleh kami tahu quotation apa yang Cik Michelle hantar kat kami?

  19. Amy says:

    Salam En. Azhar,

    Boleh saya tahu En. Azhar nak pergi berapa orang?

  20. admin says:

    Salam,

    Ye En. Azhar, boleh pihak kami tahu En. Azhar nak pergi berapa org? Maaf Cik Amy, saudari nak pergi berapa orang dan tarikh nya bila?

    Sekian, terima kasih.

  21. johari says:

    TERIMA KASIH KERANA MENGHUBUNGI KAMI

    UNTUK PERCUTIAN KE PULAU SEBELAH PANTAI TIMUR

    PAKEJ AKAN DITUTUP KERANA KEADAAN ANGIN MOSUN

  22. johari says:

    terima kasih En.

    terlebih dahulu boleh en memberi tarikh percutian tersebut.

    Terima kasih

  23. johari says:

    Terima Kasih kerana menghubungi kami

    en boleh emailkan kepada gomelancong@gmail.com

  24. johari says:

    terima kasih hubungi kmai

    boleh bagi details percutian

  25. khairunnisa says:

    salam…
    saya sedang mencari pakej untuk 2hari 3mlam untuk 5orang ke tioman.
    hari yg kami ingin pergi ialah hari ialah minggu ini ataw minggu depan.sila beri maklumat lanjut dan email kepada saya secepat mungkin.

  26. johari says:

    maaf pulau tioman di tutup atas keadaan cuaca monsun

  27. ghazzz says:

    salam…
    saya ada beberapa soklan nk tanye nih,
    1.boleh saya tau x samada pakej ni akan berubah harga jika tempahan pada raye cine nanti?
    2.agak2 lau nk g cume 5 org je bleh x?
    3.lau kitorang grak dr jb byran same ker kurang?

  28. johari says:

    1)harga akan berubah, kerana raya cina adalah peak season/Public Holiday
    2) boleh sahaja jika en/pn/cik nak bercuti beberapa org
    3)Bayaran pakej adalah tetap

  29. cencorotJB says:

    salam,klau kmpulan sye ader 13orng..brpe hrge pkej nye?

  30. johari says:

    BOLEH BAGI DETAILS PERCUTIAN

  31. johari says:

    lihat email anda

  32. ainieyspears says:

    Pakej utk 2 org 4-6 Feb ada x?please advise quotation..send to my mail..thanks!

  33. aizat121 says:

    salam admin.. boleh bgtau brape pakej utk 20 org? 3hari 2 mlm dan 2 hari 1 mlm.. pengangkutan dari KL dan sampai ke destinasi dan blk..

  34. johari says:

    SILA CHECK EMAIL ANDA

  35. johari says:

    CHECK EMAIL ANDA

  36. hairil says:

    kalau pakej bermula dari jety mersing sahaja?
    start bulan berapa air laut sesuai utk snokling?

  37. johari says:

    mayb bulan 3

  38. johari says:

    kami tidak menyediakan pengangkutan

  39. johari says:

    CEK EMAIL

  40. johari says:

    en/pn nak berbulan madu di mana n berapa hari serta bila?

  41. johari says:

    check email

  42. johari says:

    buka email anda

  43. johari says:

    buka email

  44. fairuz says:

    saya nak tanye tentang pakej ini..
    1.6 orang
    2.kami nak 1 bilik untuk 2 orang..jadi smeua skali 3 bilik.

    berapa harga untuk smua ni ea…?total untuk 6orang

  45. johari says:

    open ur email

  46. johari says:

    boat adalah termasuk pakej

  47. johari says:

    boleh sahaja

  48. johari says:

    tiada transport disediakan dr KL

  49. johari says:

    tgk email

  50. johari says:

    LIHAT EMAIL

Leave a Reply

homemade chocolate door gift