Jom Melancong! dot com

Peluang Melancong Termurah

Pulau Redang 3 Hari 2 Malam @ RM 350

Posted by admin March - 13 - 2010 - Saturday
Aktiviti
Hari Pertama
9.30am Bot berlepas dari Jeti Merang
10.30am Tiba di Redang Reef Resort
12.00 Makan Tengahari
2.30pm Snorkelling
4.00 Minum Petang
7.oopm Dinner/BBQ
Hari Kedua
7.oo Sarapan Pagi
9.30 Snorkelling
12.00 Makan tengahari
2.30 Snorkelling
4.00 Minum Petang
7.00 Makan Malam/ BBQ
Hari Ketiga
7.00am Sarapan
9.30am Check out dari bilik
11.00am Bertolak dari pulau
Pakej ini termasuk :
Tempat tinggal selama 2 malam
2 kali sarapan
2 kali makan tengahari
2 kali minum petang
sekali makan malam
sekali makan malam BBQ
Bot Pergi Balik
Bas dari KL ke Marang
Set snorkelling
Jaket Keselamatan (biasa RM 10 setiap pakej)
Yuran Marine Park ( Biasa RM 5)
3 snorkelling Trip
Hotel:
Redang Reef Resort/Redang Pelangi Resort/Redang Kalong Resort
Jenis: Keluarga/ 4 Pax Setiap bilik

Pulau Redang 3 Hari 2 MAlam
Aktiviti
Hari Pertama
9.30am Bot berlepas dari Jeti Merang10.30am Tiba di Redang Reef Resort12.00 Makan Tengahari2.30pm Snorkelling4.00 Minum Petang7.oopm Dinner/BBQ
Hari Kedua7.oo Sarapan Pagi9.30 Snorkelling12.00 Makan tengahari2.30 Snorkelling4.00 Minum Petang7.00 Makan Malam/ BBQ
Hari Ketiga  7.00am Sarapan 9.30am Check out dari bilik11.00am Bertolak dari pulau
Pakej ini termasuk :Tempat tinggal selama 2 malam2 kali sarapan 2 kali makan tengahari2 kali minum petangsekali makan malamsekali makan malam BBQBot Pergi BalikBas dari KL ke MarangSet snorkellingJaket Keselamatan (biasa RM 10 setiap pakej)Yuran Marine Park ( Biasa RM 5)3 snorkelling Trip
Hotel:Redang Reef Resort/Redang Pelangi Resort/Redang Kalong Resort
Jenis: Keluarga/ 4 Pax Setiap bilik

Tarikh Untuk Yang pergi kurang dari 27 0rang:

26 – 28  June 2010 – 6 pax (21 pax kekosongan)

Related Posts :

No tags for this post.

26 Responses to “Pulau Redang 3 Hari 2 Malam @ RM 350”

  1. azhar says:

    Salam,saya berminat nak ke redang utk pakej 3d2n. Tarikh bila perlancongan ni?

  2. admin says:

    Assalammualaikum w.b.t…

    Berkaitan dengan pakej pelancongan ke Redang, boleh kami tahu berapa ramai yang akan pergi?

    Mengenai dengan tarikhnya, En.Zahar boleh tentukan sendiri mengikut kesesuaian masa saudara tetapi bilangan ahli rombongan mestilah melebihi 27 orang tetapi sekiranya tidak mencukupi atau En.Zahar ingin melancong secara individu, pihak kami akan meletakkan En. Zahar bersama rombongan yang lain.

    Sebarang pertanyaan atau kemusykilan, boleh berhubung dengan pihak kami.

    Sekian, terima kasih.

  3. admin says:

    maaf en azhar, kami tertinggal info…tarikh untuk ke Redang adalah pada 9 mei atau 28 mei buat masa terdekat ini..

  4. aimi says:

    selain dr 9 mei dan 28 mei..ada tarikh lain x?

  5. admin says:

    Salam En. Aimi,

    Setakat ini selain dari tarikh tersebut tidak ada. Tetapi jika En. Aimi ingin pergi berkumpulan melebihi 27 orang En. Aimi boleh menetapkan tarikh En. Aimi sendiri dan tempahan hendaklah dibuat sebulan awal dari traikh tersebut.

    Sekian, terima kasih.

  6. idayu says:

    if 26-28 june prce 4 d pckge still same ke???

  7. a'in says:

    salam..

    saya bminat utk ke redang n nak gi dlm 6 org n date nak gi dlm 26,27,28 june 2010..hrg pakej still same ke?

  8. admin says:

    Salam Idayu,

    Ya, harga package untuk 26-28 June adalah sama. Sekiranya, saudari berminat, bolehlah confirmkan dan inform dengan pihak kami segera.

    Sekian, terima kasih.

  9. admin says:

    Salam Cik A’in,

    Sekiranya berminat untuk ke Redang pada tarikh yang di kemukakan, harga pakej adalah sama.
    Jika saudari setuju, boleh confirmkan pada pihak kami.

    Sekian, terima kasih.

  10. a'in says:

    tlg bg quotation & DETAILED utk saya dan kawan2 saya..
    nk g dlm6-7 org..

    DATE:26-28 june 2010

    saya nk tau bas kl-marang tu travel bas dr company encik atau tidak??& bas kl-marang yang disediakan tu hanya bas utk pgi blik atau pgi shj??

    sekiranya saya dan kawan2 saya confirm nk pgi pe yg plu disediakn n kne confirmkan bler?

  11. admin says:

    Salam Cik A’in,

    Sebelum itu, kami minta maaf. Pakej yang kami sediakan ini adalah dalam kuantiti yang ramai supaya pihak kami dapat menyediakan sebuah bas. Sekurang-kurangnya Cik A’in memerlukan 30 orang dalam satu rombongan. Walaubagaimanapun, saya dah hantar quotation ke email saudari. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih.

  12. a'in says:

    saya xdpt email dr pihak anda?
    boleh send skali lg??
    n if pakej ni utk 30 org..
    so if sye xdpt cri 30 org tp jz dpt dlm 6-7org xleh ke msukn skali kami dlm rombongan 30 org yg ingin gi ke redang pd date yg same 2??
    skirenye xckop 30org xleh gi la yek??

  13. Ayu says:

    Salam, nak tanya sy dlm 7 Dewasa 2 Kanak-Kanak.. Planning dlm 11-13 Jun. Brp rate/pax coz sy akan terus tunggu kat jeti marang.. Kanak2 plak kira cam ner?
    Tq

  14. admin says:

    Salam Cik Ayu,

    Kami menyediakan pakej untuk berkumpulan minima 27 orang. Jika ada kumpulan yang tidak cukup peserta kami akan gabung kan dengan group yang lain untuk mengenapkan sebanyak 27 orang. Tetapi setakat ini belum ada group yang memerlukan orang tambahan. Pihak kami meminta maaf atas kesulita. Jika ada kekosongan kami akan inform Cik Ayu.

  15. admin says:

    Salam Cik A’in,

    Ada pembetulan. Sekurang – kurang nya 27 orang. Kami akan cuba membantu Cik Ain mendapatkan peserta dengan mengiklankan tarikh Cik Ain di web ini untuk mengenapkan 27 orang. Jika tidak cukup 27 orang pada 24 May kami terpaksa membatalkannya. Pihak kami akan cuba membantu sebaik mungkin dan kami memohon maaf atas kesulitan ini..

  16. Hajar Yusoff says:

    saya ingin mengikuti package dan rombongan ini..Sila beri keterangan dengan lebih lanjut..

  17. admin says:

    salam A’in,

    Saya dah cuba hantar 2 kali ke email. Tapi fail delivery, cuba bagi email lain.

  18. admin says:

    Salam Pn. Hajar,

    Pakej yang kami tawarkan ini memerlukan peserta dalam rombongan yang ramai. Buat masa ini, tarikh untuk ke Redang adalah pada 26-28 Jun 2010. Ini adalah bertujuan untuk memudahkan pihak kami menempah sebuah bas. Oleh yang demikian, sekiranya Pn. Hajar bersetuju, boleh hubungi pihak kami dengan segera. Saya ada hantar quotation pada email Pn. Hajar. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih.

  19. en rashid. says:

    kalau dari johor bahru mcm manaa??
    saya boleh cari 27 orang untuk pakej ini..
    tapi saya ingin berlepas dari johor bahru..boleh ke?

  20. admin says:

    Salam En. Rashid,

    kalo dari jb memang boleh cuma kena tambah maximum Rm 30 tapi biasanya tak sampai Rm30.. Boleh saya tahu bila en rahid hendak pergi?

  21. Hajar Yusoff says:

    saya cuba call no telefon yang diberi tapi tak dapat..

  22. admin says:

    Salam Cik Hajar,

    Cik Hajar ke yang call guna no telefon kl? En. aidil jawap tp xdengar apa – apa. En. aidil kata dia call balik dia kata tu no general opis. So, operator tak tau sape yang telefon En. Aideel. Cik hajar boleh email no Cik hajar. Nanti En. Aidil akan telefon Cik Hajar.

  23. Nick says:

    kalau dari johor bahru mcm manaa??
    saya boleh cari 27 orang untuk pakej ini..
    tapi saya ingin berlepas dari johor bahru..boleh ke?

  24. admin says:

    hye Nick,

    Boleh..Sekiranya pihak saudara dapat menyediakan orang lebih dari 27 orang, pihak kami akan menyediakan sebuah bas dari Johor Bahru. Boleh saya tahu bila hendak ke Redang?

    Sekian, terima kasih.

  25. johari says:

    Terima Kasih Hubungi kami

    pengakutan dari KL- terengganu adalah atas inisiatif sendiri.

    kami menyediakan pakej ground

  26. johari says:

    tarikh terbuka

    perlu byr deposit

Leave a Reply

homemade chocolate door gift